Epilarea permanenta
Epilarea permanenta
16 aprilie 2018
Care Zone tratamente estetice inainte de nunta
Tratamente estetice inainte de nunta
19 aprilie 2018

10 reguli de aur dupa operatii

Adina Alberts CareZone operatie

10 reguli de aur dupa operatii

  1. Sa respecte indicatiile medicului, pre si postoperator.
  2. Sa anunte in cel mai scurt timp clinica de orice eveniment nedorit (sangerari, lovituri in zona operata, febra, dureri suspecte, etc)
  3. Daca ne referim la interventiile la sani- sa nu conduca decat masina hidramata 6 luni dupa operatie, sa evite sporturi care solicita bratele( tenis, baschet, volei, innot, etc)
  4. Sa evite expunerea la soare in primele 6 luni dupa operatie
  5. Sa evite temperaturile extreme, fie prea frig fie prea cald. Temp optima 24 de grade
  6. Sa consume postoperator mai multe proteine (carne, lapte, oua, branzeturi) pt o refacere cat mai rapida a tesuturilor
  7. Sa evite fumatul cel putin 3 sapt inainte si cel putin 3 sapt dupa operatie, stresul, noptile nedormite. Sa poarte garmentele elastice indicate de medicul curant.
  8. Sa nu se ingrase: daca dupa o lipoaspiratie te ingrasi, toata grasimea se va depune exact in zona de unde am scos-o, neuniform, dand sechele definitive
  9. Sa pastreze legatura cu medicul operator si sa-i aduca la cunostinta orice eveniment legat de operatie respectiva, pe parcursul unui an de la interventie. Controale la 3 la 6 si la 12 luni reprezinta o necesitate pentru o vindecare corecta.
  10. Sa-si pastreze echilibrul psihologic, sa inteleaga ca vindecare este un proces care depinde in cea mai mare masura de fiecare persoana in parte. Sa astepte cu rabdare ca vindecarea sa survina complet. Sa gandeasca pozitiv.
Suna Acum
Directie