Adevarul despre marirea sanilor: ce te poate impiedica sa faci o operatie de augmentare mamara?

Tratamente spa corporale: combinatii terapeutice
13 iulie 2017
Tratamente care te pregatesc pentru plaja
13 iulie 2017

Adevarul despre marirea sanilor: ce te poate impiedica sa faci o operatie de augmentare mamara?

In acest episod din seria “Adevarul despre marirea sanilor” va invit sa discutam despre ce va poate impiedica sa faceti o operatie de augmentare mamara cu implanturi siliconice.

Deşi spectrul operaţiilor estetice s-a dezvoltat simţitor în ultimii ani în România, operaţiile de augmentare mamară rămân pe primul loc în topul celor mai dorite intervenţii. Mii de românce visează la sâni mai mari, mai zvelţi sau mai rotunzi. Cu toate acestea, puţine ştiu ce înseamă această intervenţie chirurgicală şi care sunt principalele contraindicaţii. Chirurgul plastician Adina Alberts de la Clinica CareZone ne dezvăluie câteva din secretele acestei operatii!

Femeile au un simţ critic accentuat când vine vorba de propriul corp, aşa că o parte din ele ar interveni asupra bustului cu toate că nu au probleme reale cu această parte a corpului. Astfel, este bine ca cele care vor să-şi modifice mărimea sau forma sânilor să facă o vizită la chirurgul plastician, deoarece doar specialistul poate să spună dacă într-adevăr e vorba despre o problemă care trebuie corectată chirurgical sau să le îndrume spre alte tratamente potrivite.

Pentru mai multe informatii ma puteti contacta pe forumul Care Zone, prin formularul de contact al clinicii Care Zone sau la numarul de telefon +40 744 338 757.

Suna Acum
Directie