Adevarul despre marirea sanilor: la cat timp dupa nastere se pot pune implanturi cu silicon?

Tratamente care te pregatesc pentru plaja
13 iulie 2017
Rejuvenare faciala, tratamentul pentru reintinerirea pielii
13 iulie 2017

Adevarul despre marirea sanilor: la cat timp dupa nastere se pot pune implanturi cu silicon?

Dupa nastere, la 6 luni dupa ce ati oprit alaptarea se poate face interventia la nivelul sanilor. In cazul in care nu ati alaptat deloc atunci interventia de poate practica la 3 luni de la nastere, cu conditia ca sa nu fi luat foarte mult in greutate si mare parte din kg excedentare sa fie deja pierdute.

Daca faceti o interventie la nivelul sanilor fara sa se tina cont de indicatiile de mai sus riscati sa obtineti un rezultat inestetic. Daca faceti interventia si apoi exista o scaderea importanta a masei corporale, sanii se vor lasa nedorit si va fi necesara ulterior o operatie de ridicare a lor. Si reciproca este valabila, daca dupa o operatie de implant mamar va veti ingrasa foarte mult, sanii pot ajunge la un volum prea mare si este posibil sa apara discomfort important din aceasta cauza.

In cazul in care exista asimetrii mamare, atunci pastrarea greutatii corporale de la momentul interventiei este esentiala. In cursul interventiei de marire si simetrizare a sanilor, de cele mai multe ori se utilizeaza implanturi diferite pentru cei doi sani. Orice modificarea a siluetei cu mai mult de 2 kg postoperator, poate duce la reaparitia asimetriilor.

Suna Acum
Directie