Adevarul despre marirea sanilor: totul despre implanturile mamare cu silicon

Rejuvenare faciala, tratamentul pentru reintinerirea pielii
13 iulie 2017
Corectii chirurgicale estetice la nivelul anatomiei intime feminine
13 iulie 2017

Adevarul despre marirea sanilor: totul despre implanturile mamare cu silicon

Deocamdata cea mai sigura modalitate de marire de sani este aceea care utilizeaza implanturile mamare.

Implanturile sunt niste „pungi” pline cu silicon, totul steril, care se insereaza în spatele muschilor pectorali – muschii anteriori ai toracelui- pentru a produce o marire de sâni. Majoritatea tehnicilor nu invadeaza deloc glanda mamara, aceasta ramanand intacta. Iar daca se doreste scoaterea implanturilor, aceasta se poate face fara probleme, sanii revenind de regula la forma de dinainte de interventie in decurs de cateva luni.

Implanturile nu se sparg! Ele sunt fabricate astfel incat au o induranta foarte ridicata. Totusi, daca pacienta sufera un accident in care sunt fracturate cateva coaste, este posibil
ca si implantul sa aiba de suferit. Gelul siliconic din interior este compact, nu curge si nu disipa in tesuturi, astfel incat nu este niciun pericol in caz de fisurare a implanturilor. Sunt specialisti care afirma ca pentru o ruptura minima nici nu trebuie reintervenit, implantul putand ramane pe loc pentru ca gelul este coeziv.

Nimeni nu poate garanta însa forma sanilor, care pot suferi modificari in timp, astfel ca localizarea initiala a implanturilor nu mai corespunde necesitatilor estetice.

Operatia de introducere a implanturilor este o interventie care se face doar cu anestezie generala, pentru ca nu se poate alt fel. Imediat dupa operatie se simte o jena ca o apasare intensa pe torace si o febra musculara pe muschii anteriori toracici. Nu exista o astfel de operatie fara durere! Este adevarat insa, cu cat acuratetea tehnicii este mai mare si sangerarea mai redusa, cu atat disconfortul de dupa este mai mic. Iar perceptia proprie a fiecarei paciente este definitorie in aprecierea disconfortului de dupa.

Implanturile mamare trebuie schimbate doar daca sunt evidentiale ecografic sau la RMN defecte ale învelisului sau forma sanilor a suferit modificari si atunci, odata cu interventia de lifting, de regula se schimba si implanturile.

Firmele consacrate producatoare de implanturi au produse sensibil egale ca si calitate. Gelul siliconic este la fel, adica coeziv, formele si marimile sunt variate ca sa acopere
tot necesarul de dimensiuni.

Marimea implanturilor se alege în functie de datele anatomice ale fiecarei femei în parte. Cei mai importanti parametri de care depinde alegerea implantului sunt diametrul toracelui, diametrul sanului, marimea sanului si laxitatea acestuia. De regula i se da pacientei o limita superioara si una inferioara pentru volumul implantului, iar pacienta
alege în functie de dorinta.

Suna Acum
Directie