Adina Alberts si-a asigurat mainile pentru 1.000.000 de euro!

Adevarul despre marirea sanilor: corectia interventiilor de lifting mamar
13 iulie 2017
Adina Alberts ne spune adevarul gol-golut despre operatiile de marire de sani
13 iulie 2017

Adina Alberts si-a asigurat mainile pentru 1.000.000 de euro!

Adina Alberts este unul dintre oamenii, nu multi la numar, pentru care celebritatea este o consecinta fireasca a unor realizari profesionale remarcabile. E drept ca Adina Alberts a ajuns sa fie mai vizibila īn presa dupa ce a devenit partenera omului de afaceri Viorel Catarama, īnsa nu acesta a facut-o celebra.

Īn spatele celebritatii naturale a medicului Adina Alberts stau multi ani de munca. Adina Alberts a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davilla“ īn 1996, a lucrat timp de noua ani īmpreuna cu profesorul doctor Ioan Lascar la Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti, a participat la diverse congrese si simpozioane īn tara si strainatate, a lucrat cu renumitul chirurg estetician Bryan Toth din San Francisco, cel care i-a aranjat fata lui Silvio Berlusconi, a avut un stagiu de pregatire cu profesorul Giovanni Botti din Salo, Italia, unde s-a perfectionat īn tehnici de lifting centrofacial. Īn aceste conditii, era si normal ca, la un moment dat, Adina Alberts sa īsi creeze propria clinica, lucru care s-a si īntāmplat. Medicul estetician Adina Alberts este proprietar si manager al Care Zone Urban Spa si Care Zone Medical, unde a operat foarte multe vedete si īnca si mai multe femei care nu sunt si, poate, nici nu vor fi vreodata vedete.

De curānd, Adina Alberts si-a asigurat māinile pentru un milion de euro, o suma nici macar foarte mare, dupa propria declaratie, īn conditiile īn care māinile chirurgului estetician Adina Alberts au „produs“ mult mai mult decāt atāt:

„Un milion de euro nu este o suma prea mare avānd īn vedere cāti bani au produs māinile astea īn ultimii ani. Asigurarea mi-am facut-o la o firma londoneza de asigurari, una dintre cele mai mari din lume. Īmi acopera īmbolnavirea sau accidentul īn urma carora n-as mai putea sa īmi folosesc māinile pentru a-mi desfasura activitatea. Firma ma despagubeste si pentru inabilitati temporare, adica daca am māna īn ghips sau mi-am scrāntit un deget etc., proportional cu durata inabilitatii. Ma simt mai safe asa” ne-a declarat Adina Alberts. “Sunt o persoana calculata si prevazatoare. Orice se poate īntāmpla. O astfel de polita nu este ceva obisnuit. Nu am cunostinta daca īn tara exista si alti chirurgi cu māinile asigurate. Īn mod cert, īnsa, nu sunt prima din lume care sa se fi gāndit sa-si asigure māinile, din moment ce compania cu care lucrez are perfectat un astfel de produs“, a mai spus medicul Adina Alberts.

Suna Acum
Directie