BioSkinJetting (subscizie)


Se mai numeste si subscizie. Subscizia este o tehnica de medicina estetica si consta in utilizarea unui ac fin cu care se produce “o iritatie” la nivelul fiecarui rid in parte, manevra cu rol de stimulare a colagenului propriu.

Zona care a fost stimulata se prezinta dupa tratament ca o “zgarietura” care se va vindeca in 2-4 zile prin formare de colagen local. In functie de profunzimea "stimularii", aceasta tehnica poate fi aplicata de personal medical mediu calificat sau esteticieni si cosmeticiene, daca stimularea nu depaseste epidermul (BioSkinJetting). In profunzimea dermului subscizia poate fi practicata doar de catre medici.

Care Zone va ofera tratamentul ridurilor prin subscizie sauBioSkinJetting. Tehnica a fost imaginata si perfectionata in ultima decada de Dr. David Orentreich, unul dintre cei mai renumiti dermatologi din SUA. Tehnica permite tratarea efectiva a ridurilor superficiale ale fruntii, din jurul ochilor, de pe obraji, de la nivelul buzei superioare, barbiei precum si ridurilor regiunii intersprancenoase. Ridurile profunde se amelioreaza vizibil.

BioSkinJetting este o metoda naturala de corectie a ridurilor. Toate ridurile si micile cicatrici ale fetei pot fi vizibil reduse prin aceasta metoda. Ea se bazeaza pe capacitatea proprie de regenerare a pielii. Prin activarea zonei de sub rid, pielea este stimulata sa produca noi tesuturi. Aceast nou tesut contine colagen tanar si fibre elastice care vor “umple” ridul. BioSkinJetting nu intentioneaza sa creeze o fata lipsita de riduri pentru totdeauna, procesul natural de inaintare in varsta va continua gradat si dupa tratament.

Avantajele tehnicii BioSkinJetting sunt:

Fara injectii, fara operatii
Fara substante straine organismului
Fara iritatii
Rezultate rapide
Nu afecteaza viata sociala
Nu este nevoie de vacanta medicala

Intrebari frecvente
Ce riduri pot fi tratate prin BioSkinJetting (subscizie)?

Pot fi tratate toate ridurile fetei precum si micile cicatrici de la acest nivel. Este mai eficienta pe ridurile medii si superficiale de pe frunte, zona intersprancenoasa, zona din jurul ochilor, de pe obraji, mentoniera. Exista reactii adverse periculoase in cazul BioSkinJetting (subsciziei)?
Metoda nu foloseste nici o substanta injectabila. Se bazeaza pe capacitatea pielii de a produce colagen tanar atunci cand este stimulata controlat. Este o metoda exclusiv naturala si extrem de sigura Cand apar rezultate evidente in cazul BioSkinJetting (subsciziei)?
Imediat dupa prima sedinta de tratament se observa, la cateva zile, diminuarea adancimii ridului. Deoarece se bazeaza pe capacitatea naturala a pielii de a se regenera, rezultatele sunt de durata. In ce consta BioSkinJetting (subscizia)?

Tehnica presupune separarea ridului de straturile subiacente si stimularea la acest nivel a pielii, care produce colagen ce va “ umple” ridul.
Este BioSkinJetting (subscizia) un tratament dureros?

Nu. Nivelul la care se lucreaza este extrem de superficial iar anestezia este asigurata prin aplicarea unei creme anestezice de suprafata. Cum arata pielea imediat dupa tratamentul de BioSkinJetting (subscizie)?

Ridurile tratate apar ca niste traiecte fine de culoare rosie, care se pot acoperi cu fond de ten. Acestea vor disparea in 2-4 zile. Este indicata protectia impotriva razelor ultraviolete folosind crema cu SFP 30, cel putin 14 zile dupa ultimul tratament.
Cate sedinte de BioSkinJetting (subscizie) sunt necesare pentru tratarea unui rid?

Sedintele de tratament se repeta la un interval de 14 zile. Numarul acestora depinde de tipul ridului, de varsta si de stilul de viata. Se observa o imbunatatire a aspectului ridului dupa fiecare tratament. Pentru ridurile fine de obicei sunt suficiente trei sedinte, pentru cele mai adanci sunt necesare un numar de 5-7 sedinte. Cat de durabile sunt rezultatele tratamentului de BioSkinJetting (subscizie)?

BioSkinJetting reduce varsta biologica a pielii dvs. Procesul de degradare a pielii continua dupa tratament. Durabilitatea rezultatelor depinde de stilul de viata, ereditate, expunerea la noxe ca ultraviolete, fum de tigara, carente vitaminice.

Desi tratamentul este foarte eficient, totusi 1% din pacienti nu obtin rezultatele dorite!
Suna Acum
Directie