Blog Carezone

Blog Adina Alberts
Media
Noutati

Media

Adina Alberts  asigurare maini

Adina Alberts este unul dintre oamenii, nu multi la numar, pentru care celebritatea este o consecinta fireasca a unor realizari profesionale remarcabile. E drept ca Adina Alberts a ajuns sa fie mai vizibila īn presa dupa ce a devenit partenera omului de afaceri Viorel Catarama, īnsa nu acesta a facut-o celebra.

marire sani implanturi mamare silicon

Adina Alberts-Catarama, unul dintre cei mai buni medici esteticieni, a facut o selectie a celor mai frecvente īntrebari care īi sunt adresate la consultatii, de catre paciente, pe tema maririi sānilor. Aceasta fiind si cea mai des īntālnita operatie pe care si-o doresc pacientele medicului Adina Alberts-Catarama, este bine de stiut daca:

Care Zone tratamente estetice

A început un an nou, cu dorinţe multe şi cu o listă întreagă de ”to do-uri”, iar printre toate se regăseşte şi nevoia de a avea o imagine impecabilă, indiferent de metoda la care recurgem. Dar ce înseamnă esteticul?

Adina Alberts

Pentru a va da mai multe informatii despre chrugia plastica, am ales sa intru in profunzimea acestui domeniu, stand de vorba cu doamna doctor estetician Adina Alberts-Catarama, de la clinica CareZone.

Adina Alberts

Dr. Adina Alberts-Catarama ii face pe oameni mai frumosi. La propriu. Haideti sa vedem impreuna cat e de frumoasa o zi din viata ei.

Adina Alberts

Este printre cei mai buni medici esteticieni din Romania, are peste 25 de diplomerecunoscute in strainatate si peste 60 de clienti pe saptamana. Dupa aproximativ 500 de examene si multe alte sacrificii pe plan personal, Adina Alberts-Catarama a scris reteta succesului in lumea frumusetii. Are propria ei clinica de chirurgie plastica si estetica, Care Zone, si este in topul celor mai de succes femei din Romania. Cum a ajuns aici si cum arata viata ei in acest moment, citeste mai jos.

Pages