admin's blog

Info tratamente spa: masajul scalpului

Cea mai mare problema a vietii moderne o reprezinta stresul, iar odata cu el vin multe alte probleme, printre care si probleme ale sanatatii parului. De ce sa nu folosim metode simple si naturale pt a imbunatati semnificativ sanatatea si vitalitatea? Parul trebuie sa arate minunat, iar pentru asta trebuie ingrijit cu atentie. Una dintre cele mai indicate metode de a pastra sanatatea suvitelor este masajul scalpului. 

Romanian

Info tratamente spa: endermologia

Endermologia este un procedeu fizical de reducere a celulitei prin utilizarea unei tehnici de masaj mecanizat, vacuumat. Aceasta tehnica a fost imaginata si dezvoltata in urma cu mai bine de 20 de ani, in Franta, de catre Louis-Paul Guitay (LPG®) unde a fost initial folosita pentru tratarea cicatricelor post combustionale care, astfel deveneau mai elastice si mai subtiri. Ulterior s-au observat efectele benefice pe care le are asupra celulitei si a inceput utilizarea ei inscopuri estetice.

Romanian

Tratamente spa: pachete de relaxare

Pachetele de relaxare pe care Care Zone Urban Spa le promoveaza mai pot fi denumite si “pachete cadou” prin prisma intentiei achizitionarii lor. Acest tip de pachete au fost create pentru persoane care doresc cateva momente de relaxare completa sau de revigorare fizica imediata, atat personal cat si pentru familie  sau prieteni.

Pachetele de relaxare sunt reprezentate de o imbinare perfecta de tratamente corporale si faciale, ce se efectueaza intr-un timp scurt in vederea obtinerii unei relaxari sau stari de bine imediat.

Romanian

Tratamente spa corporale: combinatii terapeutice

In medicina estetica, la fel ca in orice alt domeniu, cele mai bune rezultate se obtin atunci cand luptam cu tot arsenalul disponibil pentru atingerea obiectivului dorit. Fie ca vorbim de usoare retusuri, de mici remodelari, sau chiar de interventii mai de amploare, pentru un rezultat final cat mai frumos este recomandata o abordare holistica. Mai jos va prezint cateva combinatii terapeutice in tratamentele corporale spa si va invit sa ma contactati pentru a discuta cum putem lucra impreuna pentru a obtine rezultatul pe care v-il doriti.

Romanian

Corectia varusului gambier, inainte si dupa: implant gambier, 110cc

Protezele gambiere sunt produse din aceeasi gama ca si implanturile mamare, contin gel siliconic cohesive. Forma lor difera, acestea fiind de regula fuziforme sau “in semiluna”. Exista mai multe variante de marimi si proiectii pentru a satisface orice pacient.

Utilizarea implanturile gambiere reprezinta o interventie care se bucura de un grad crescut de satisfactie, aceasta operatie rezolvand definitiv problema picioarelor “in paranteze”.

Romanian

Info medicina estetica: despre pachetele de tratamente

Tratamentele corporale pot fi formate dintr-un singur tip de terapie sau pot fi compuse, combinatii de mai multe sedinte de terapii diverse. Efectul maxim il obtinem din combinatia mai multor tipuri de tratamente corporale, estetice, cosmetologice, medicale sau chiar chirurgicale. 

Pachetele de tratamente au ca scop remodelarea corporala, scaderea in greutate, pastrarea sau recuperarea tonusului pielii, atenuarea celulitei, hidratarea tegumentelor, improspatarea si intinerirea acestora, etc.

Romanian

Pages

Inscrieti-va la RSS - admin's blog