Care Zone

Care Zone

clinica-care-zone-7_0
clinica-care-zone-3_0
clinica-care-zone-4_0
clinica-care-zone-5_0
clinica-care-zone-6_0
clinica-care-zone-7_0
clinica-care-zone-8_1
clinica-care-zone-9_0
clinica-care-zone-10_0
clinica-care-zone-11_0
clinica-care-zone-12_0
clinica-care-zone-13_0
clinica-care-zone-14_0
clinica-care-zone-16
clinica-care-zone-17
clinica-care-zone-18
clinica-care-zone-19
clinica-care-zone-20

Orice dorinta este respectata

Care Zone este locul unde dorintele dvs sunt ascultate si respectate. Multi dintre dvs ati dori sa schimbati sau numai sa corectati ceva in infatisarea dvs, va ganditi deja de ani buni si nu aveti curajul sau puterea financiara pentru a lua o astfel de decizie. Unii dintre dvs nici nu indrazniti sa discutati problema pe care o aveti cu un medic de specialitate crezand ca nu veti fi luat in serios, sau din prea multa jena.

Considerati ca un nas prea mare sau stramb, o depunere inestetica de grasime care va “rotunjeste” anumite zone, niste sani prea mari sau prea mici sau zone cu par inestetic nu sunt probleme serioase. Gresiti! Ganditi-va ce revigorati va veti simti cand problema dvs a fost rezolvata, ce tonus si pofta de viata veti avea, toate acestea repercutandu-se asupra intregii dvs activitati.

La noi veti gasi intelegerea necesara. Dorintele si problemele dvs sunt tratate cu respect.

Atitudinea noastra este diferita, noi ascultam, noua ne pasa, noi rezolvam.

Confidentialitatea

Intimitatea si confidentialitatea tratamentelor dvs sunt pastrate cu rigoare. Incepand cu locatia de lux din Bd. Banu Manta nr. 31, continuand cu zona receptiei si de asteptare, cabine de schimb private, cabinete de tratament individuale dotate cu cabine de dus si incalzire in pardoseala si terminand cu personalul instruit in acest sens, noi dorim sa va simtiti confortabil si din acest punct de vedere.

Binevoitori si onesti

Punandu-va la dispozitie informatii corecte despre tratamente si rezultatele acestora, precum si amabilitatea si profesionalismul personalului angajat, Care Zone va ofera servicii la cel mai inalt standard.

Care Zone va ofera cele mai noi informatii despre tratamentele practicate. Aici puteti beneficia de tehnologii de ultima ora in domeniul epilarii permanente, tratarii celulitei si a ridurilor prin metode neinvazive. Va oferim doar tratamente care si-au dovedit eficienta in clinici din toata lumea. La noi nu veti gasi creme magice sau echipamente a caror eficacitate poate fi pusa la indoiala.

Acordam o deosebita atentie comunicarii cu clientii nostri, informarii acestora asupra tuturor aspectelor care pot interfera cu tratamentul in curs, eventuale neplaceri ce pot aparea.

Sedinta de evaluare presupune explicarea in amanunt a toturor datelor legate de terapia dorita si efectele ei adverse, stabilirea zonelor de tratat si a costului definitiv al tratamentului.

Suna Acum
Directie