Cum abordam tratarea transpiratiei abundente

Tratamente spa corporale: combinatii terapeutice
13 iulie 2017

Cum abordam tratarea transpiratiei abundente

Transpiratiile abundente sunt extrem de deranjante si pot afecta zone diferite, precum axilele, palme, spatele, talpile etc.

O rezolvare rapida o reprezinta injectarea toxinei botulinice. Efectele se instaleaza in cateva zile iar rezultatele se pastreaza 6 luni.

O metoda radicala o reprezinta lipoaspiratia glandelor sudoripare. Aceste glande sunt situate in profunzimea staturilor pielii. Prin utilizarea unei canule speciale care suctioneaza si chiureteaza in acelasi timp, glandele sudoripare sunt distruse si apoi eliminate. Vindecare locala se face intr-o saptamana. Nu raman semne vizibile ci doar cateva “gaurele” de 1-2 mm in diametru, locurile pe unde a fost introdusa canula. In perioada imediat urmatoare, de cateva luni, este posibil sa apara mici denivelari la locul lipoaspiratiei, denivelari reprezentate de procesul de cicatrizare care are loc sub tegument. Masarea intensa a zonei rezolva problema in totalitate. In unele cazuri, dupa 3-4 luni, este nevoie de inca o interventie, parte din glandele restante isi vor tripla activitatea, parte din glandele distruse se vor reactiva. Aceasta este explicatia transpiratiilor abundente recidivante. In aproximativ 80% din cazuri rezolvarea este definitiva dupa o interventie. Diferenta pana la 95% din cazuri, este nevoie de inca o interventie.

Pentru mai multe informatii, contactati-ma la clinica Care Zone!

Suna Acum
Directie