Marea majoritate dintre noi ne confruntam cu problema cearcanelor inestetice.
19 februarie 2018
cum prevenim aparitia monturilor
Ce putem face pentru a preveni aparitia monturilor
28 februarie 2018

Cum putem sa avem gleznele mai subtiri

Glezne Lipoaspiratie

Desigur, gleznele se pot subtia prin lipoaspiratie. Asta inseamna ca gleznele trebuie sa aiba grasime care sa fie scoasa prin aceasta tehnica. Uneori gleznele sunt mai solide datorita osaturii mai bine reprezentate.

Trebuie mentionat ca perioada de refacere dupa o lipoaspiratie la nivelul gleznelor este anevoioasa. Datorita pozitiei declive a acestora, perioada de edematiere, adica perioada in care picioarele sunt umflate, este prelungita, astfel ca daca orice alta zona lipoaspirata se vindeca aproape complet in 2 luni, la nivelul gleznelor vindecare survine lent in aproximativ 6 luni.

In toata aceasta perioada este indicat sa nu stam mult in picioare, iar atunci cand stam pe un scaun, sa ridicam si picioarele la orizontala, pe un alt scaun in fata noastra.

Sa evitam orice efort fizic intens, si sa exersam zilnic, cate 30 minute , pe o bicicleta ergonomica.

De asemenea, in fiecare dimineata, imediat dupa dusul matinal, sa ne punem garmentul/ciorapii medicinali, pe care sa ii purtam toata ziua, fara intrerupere, minim 2 luni dupa operatie.

Si gambele se pot modela in aceeasi maniera descrisa pentru glezne. De regula exista aproape intodeauna un strat de grasime pe partile laterale ale gambelor care poate fi extras prin lipoaspiratie si astfel sa obtinem gambe mai suple. Nu trebuie scoasa niciodata grasimea de pe fetele interne ale gambelor pentru ca vom creea picioare in paranteze.
Operatie lipoaspiratie glezne

Suna Acum
Directie