Cum puteti scapa de grasimea din zona gatului

Cauzeaza liposuctia celulita?
13 iulie 2017
Adevarul despre marirea sanilor: corectia interventiilor de lifting mamar
13 iulie 2017

Cum puteti scapa de grasimea din zona gatului

Depozitul de grasime de la nivelul gatului (gusa) este extrem de deranjant. Dar nu este cazul sa va impacientati, se scapa destul de usor de aceasta problema inestetica. Aveti doua optiuni, una nechirurgicala, cealalta chirurgicala, pentru a elimina grasimea din zona gatului. Iata cum puteti scapa usor de gusa!

Prima varianta de tratament este lipoliza, care consta in injectarea unui cocktail de substante cu rol de topire a grasimii. Aceasta se lichefiaza in 3-5 zile de la injectare, interval in care zona este rosie, marita de volum, dureroasa si mai calda decat normal. Cu cat aceste fenomene inflamatorii sunt mai durabile, cu atat se va topi mai multa grasime. Se poate experienta chiar si senzatia de “punga cu lichid” in acest interval de lichefiere.

In perioada imediat urmatoare grasimea lichefiata se va resobi si zona se micsoreaza in volum considerabil pana la 2 luni de la injectare. Rezultatele nu sunt definitive, gusa se poate reface mai ales daca acumularile de grasime se succed permanent.

A doua metoda de tratament este lipoaspiratia, o tehnica chirurgicala prin care este extrasa toata grasimea de la nivelul gusei. Rezulatul obtinut in acest caz este definitiv.

 

Suna Acum
Directie