Care Zone tratamente estetice inainte de nunta
Tratamente estetice inainte de nunta
19 aprilie 2018
Am gaurile de cercei de la urechi, rupte. Cum se pot repara?
9 mai 2018

Cum scapam de foliculita de pe picioare?

cum scapam de foliculita

cum scapam de foliculita

Cum scapam de foliculita de pe picioare?

Raspunsul la intrebarea aceasta este epilarea definitiva.
Epilarea prin metoda IPL este foarte eficienta si, dupa un numar variabil de epilari functie de zona, se obtine un rezultat permanent.

Practic orice zona a corpului care e acoperita de par poate fi epilata. Rezultatele sunt cu atat  mai bune cu cat contrastul dintre pielea cat mai deschisa la culoare si firul de par cat mai inchis la culoarea, este mai mare.

Tratamentul trebuie aplicat in clinicile de specialitate, cu aparate puternice. In caz contrar se va produce adaptarea firului de par la aceasta tehnica, adica parul se va albi si nu va mai putea fi indepartat prin aceasta tehnica.

Tehnica se aplica astfel: parul se rade apoi se aplica pe piele un gel. Aparatul va descarca cate un impuls luminos pe fiecare zona. Energia luminoasa va fi captata de foliculul de par si ghidata catre interior arzand astfel radacina parului.
Dupa aproximativ 10-14 zile de la tratament, tot parul va cadea, pielea ramanand perfect “curata”.
Deoarece nu toate radacinile firelor de par au fost arse definitiv, dupa inca 2 saptamani vor aparea firele de par, fara sa mai creasca pe sub piele, fara cosuri sau alte imperfectiuni.
Este momentul pentru aplicarea celei de-a doua sedinte de epilare.
Treptat timpul in care reapar firele de par dupa fiecare epilare, este din ce in ce mai lung…pana cand  acestea nu mai apar. Daca primele sedinte de epilare le veti face la interval de 4-6 saptamani, dupa 6 luni, acest interval creste la 3-4 luni.

Este foarte important de stiut ca;

  • pe toata perioada tratamentului de epilare sa nu va expuneti cu zona tratata la soare
  • sa nu va prezentati la clinica cu pielea bronzata
  • sa nu va prezentati la clinica cu parul indepartat prin smulgere; trebuie sa va prezentati la fiecare sedinta de epilat cu parul crescut aproximativ 1 cm.
  • zonele care raspund cel mai repede sunt zonele unde pielea este cat mai alba si parul cat mai gros si negru, deci inghinal, gambe, barbie. Pentru aceste zone numarul de sedinte este de 5-7.
  • foliculita va disparea odata cu disparitia firelor de par.
Suna Acum
Directie