Drenaj limfatic al fetei


Circulatia limfatica se desfasoara in paralel cu cea sanguina si este prezenta peste tot in organism. Constitutional sau din diverse motive, aceasta poate fi modificata in anumite zone ale corpului, si una dintre acesta poate fi fata.

Daca aveti probleme in ceea ce priveste volumul variabil al diferitelor segmente ale fete, pleoape, regiune periorbitala, obraji, frunte, etc, atunci probabil ca sunteti pacientii potriviti pentru acest tip de masaj.
Drenajul limfatic se poate face manual sau cu ajutorul unui aparat specializat, endermologic, si consta in miscari circulare cu o anumita directie astfel incat surplusul de apa din tegument sa fie impins catre ductele limfatice si vasele sanguine si eliminat. Sunt necesare cure de 12-15 sedinte de tratament pentru a obtine rezultate stabile pentru mai mult timp.

O sedinta dureaza in medie 20 de minute si este tratata intreaga fata si gatul. Accentul va cadea pe zonele cu probleme. Rezultatele incep sa apara inca de la prima sedinta, tegumentul fetei fiind mai luminos, mai proaspat si mai tonic.

Tratamentul nu este dureros, intensitatea acestuia fiind setata in functie de gradul de sensibilitate al fiecarei paciente in parte.

Drenajul limfatic al fetei se poate asocia cu alte proceduri faciale, nechirurgicale sau chiar chirurgicale. In cazul celor din urma, masajul facial si drenajul limfatic facial duce la o vindecare mai rapida si mai uniforma. In cazul asocierii cu procedurile chirurgicale ale fetei, tratamentele se fac strict la indicatia medicului specialist.
Drenajul limfatic al fetei nu este o solutie de rezolvare a cauzelor care l-a produs. Ideal ar fi ca viitori pacienti sa fie investigati in prealabil pentru aceasta simptomatologie si sa fie eliminate si tratate eventualele cauze care au produs edemul local.

Desi tratamentul este foarte eficient, totusi 1% din pacienti nu obtin rezultatele dorite!
Suna Acum
Directie