Epilare permanenta


Pilozitatea nedorita este o problema comuna atat femeilor, cat si barbatilor. Multe metode rezolva problema doar temporar. Epilarea cu lama de ras, cu ceara, prin pensare sau utilizand cremele depilatoare reprezinta solutii temporare care trebuie repetate la intervale regulate.

Exista metode care pot oferi o epilare permanenta. Aceastea sunt fie putin confortabile, fie dureroase, fie produc distrugeri ale pielii. Electroliza este o metoda dureroasa care necesita o perioada extrem de indelungata de tratament, parul fiind tratat fir cu fir. Laser-ul are avantajul reducerii considerabile a timpului de tratament, dar avand o singura lungime de unda de lucru, poate produce arsuri ale pielii. Este o metoda inflexibila, neputandu-se adapta conditiilor particulare ale fiecarui client.

Care Zone va ofera cele mai noi informatii cu privire la epilarea permanenta, precum si posibilitatea de a beneficia de cea mai eficienta metoda de tratament cunoscuta in prezent pentru pilozitatea nedorita. Va oferim doar tratamente care si-au dovedit eficienta in clinici in toata lumea.

Care Zone foloseste in acest sens tehnologia cu lumina pulsata, aprobata de Administratia Americana "Food and Drug" ca fiind eficienta in epilarea permanenta.

Spre deosebire de laser, care foloseste o lungime de unda fixa, dispozitivele care folosesc lumina pulsata utilizeaza un interval luminos care se ajusteaza cu ajutorul unor filtre si care pot transmite la tegument cantitati controlate de energie. Aceasta versatilitate ne permite adaptarea caracteristicilor de lumina pentru fiecare client in parte, in functie de tipul de piele.

Impulsurile de lumina sunt absorbite selectiv de firul de par si transmise radacinii acestuia aflata sub piele. Impulsurile absorbite incalzesc radacina firului de par si o distrug astfel ca parul nu va mai creste. Acest tratament lasa intacta suprafata tegumentara.

Firul de par are mai multe faze de crestere, uneori este dormand sub piele pentru mai multe saptamani sau luni, de aceea nu tot parul poate fi indepartat intr-o singura sedinta. Sunt necesare un numar de mai multe sedinte, la intervale regulate de timp, pentru a obtine rezultate optime.

Bazandu-se pe experienta acumulata in ani de tratamente, Care Zone este in masura sa introduca pentru dvs garantia obtinerii rezultatelor asteptate. Pentru eliberarea acestui certificat de garantie clientii sunt obligati sa respecte numarul de sedinte precum si intervalul recomandat dintre acestea. De asemenea toate celelalte indicatii oferite trebuie respectate intocmai.

Epilarea definitiva prin IPL este unica metoda de tratament eficient pentru foliculita (inflamatia radacinii firului de par). Aceasta devine foarte evidenta si suparatoare in urma epilarii prin smulgere a radacinii firelor de par (epilare cu ceara, epilator electric, penseta). Prin distrugerea definitiva a foliculului pilos aceasta afectiune dispare cu desavarsire si fara urme, chiar de la primele sedinte de tratament. Totodata se rezolva si problema firelor de par care cresc pe sub piele.

Intrebari frecvente

Ce se intelege prin epilare permanenta? Va mai aparea parul dupa terminarea tratamentului de epilare permanenta?

Echipamentul pe care il folosim este cel mai eficient la ora actuala. El asigura o epilare de 75-95%, functie de zona si de numarul de sedinte. De obicei parul nu va mai aparea niciodata pe zona tratata.

Tratamentul de epilare permanenta este dureros?

Nu. Exista situatii in care se simt usoare intepaturi, mai ales in zonele hipersensibile.

In cazul epilarii permanente exista reactii adverse periculoase pentru sanatatea noastra?

Nu. Pielea poate reactiona la tratament prin inrosire sau usor edem. Acestea dispar in cateva ore, in unele cazuri in cateva minute. Daca intensitatea tratamentului este foarte mare sau pielea foarte sensibila aceste efecte pot persista cateva zile.

Cand se vad primele rezultate ale epilarii permanente?

Dupa prima sedinta parul va incepe sa cada gradat intr-un interval de aproximativ 2 saptamani, apoi firele nedistruse vor creste din nou. Urmatoarea sedinta este indicata la 4-6 saptamani de la prima. Rezultate clar vizibile apar dupa a treia sedinta.

De ce sunt necesare mai multe sedinte de epilare permanenta?

Parul are un ciclu de crestere format din mai multe faze: faza anagena - faza activa de crestere; faza catagena - faza de regresie; faza telogena - faza dormanda. Firul de par care raspunde la tratament trebuie sa se afle in faza anagena.

Parul are caracteristici diferite in functie de localizare, culoare, textura, avand cicluri de creste cu durata diferita. Astfel parul de pe coapse si de pe spate are un ciclu de crestere de 6-12 luni, cel din regiunea inghinala 5-7 luni, iar cel al buzei superioare de 4-6 luni. 

Tratamentul trebuie aplicat tinand cont de aceste diferente. Aproximativ 10-25% dintre firele existente pe o anumita suprafata la un moment dat, se afla in faza anagena. Doar acestea vor fi distruse definitiv.

Este epilarea permanenta un tratament scump?

Tinand cont de faptul ca puteti scapa de parul nedorit obtinand o epilare definitiva a ariei respective de pana la 95%, tratamentul nu este scump. Avand in vedere de asemenea timpul si costurile vizitelor lunare la cabinetele de cosmetica, in incercarea de a arata perfect in momente speciale, acest tratament este chiar convenabil. 

Exista echipamente similare care chiar folosesc aceeasi tehnologie. Echipamentul din dotarea Care Zone este extrem de performant. Se poate face o analogie cu industria autoturismelor. Echipamentul pe care-l avem in dotare pentru a efectua procesul de epilare permanenta este marca "Mercedes".

Desi tratamentul este foarte eficient, totusi 1% din pacienti nu obtin rezultatele dorite!

Interactioneaza cu medicii nostri pe forum si afla toate raspunsurile care te intereseaza legate de acest subiect: click aici!

Suna Acum
Directie