Tratamentul definitiv al transpiratiei abundente
13 aprilie 2018
Adina Alberts CareZone operatie
10 reguli de aur dupa operatii
18 aprilie 2018

Epilarea permanenta

Epilarea permanenta

Epilarea permanenta

Pilozitatea in exces este o problema comuna atat femeilor cat si barbatilor si poate fi rezolvata in zilele nostre folosind metode permanente.

Epilarea prin fototerapie are avantajul ca poate trata toate tipurile de fire de par, de la blond la negru, putand fi aplicat pe orice tip de piele, de la cea neagra la cea alb sidefie, evitand astfel orice forma de arsura. Numarul de sedinte de epilare pentru pilozitatea corpului este in jur de 5-6, la interval de 4-5 saptamani. Odata cu disparitia firelor de par se rezolva si problema foliculitei atat de suparatoare mai ales in zona bikini si pe gambe unde firul de par de obicei este mai gros.

Fototerapia pentru epilare consta in utilizarea energiei unui fascicul luminos pentru a distruge definitiv foliculul pilos prin ardere. Concret, se aplica pe piele un  impuls luminos, energia acestuia este captata de firul de par care este mai inchis la culoare ca pielea, si ghidat catre radacina acestuia pe care o arde. La o trecere pe suprafata de tratat toate radacinile firelor de par vor fi arse si vor cadea in cateva zile, lasand suprafata complet fara par. La 2-3 saptamani distanta  parul care nu a fost distrus definitiv va incepe sa creasca din nou; acesta este momentul cel mai bun pentru o noua sedinta de tratament.

De retinut:
Poate fi epilat parul de pe orice zona a corpului
Numarul de sedinte difera in functie de zona
Este interzisa expunerea la UV pe toata perioada tratamentului.

Beneficii colaterale:
Dispare foliculita, este cea mai eficienta metoda de tratament
Este stopat fenomenul de dezvoltare a parului in grosimea pielii
Ameliorarea dramatica a hidrosadenitei recurente (infectiile glandelor sudoripare mai aleslul axilelor)
Pe masura ce firele de par dispar, se atenueaza pana la disparitie si hiperpigmentatia perifoliculara datorata  minitraumatisme repetate (smulgerea firelor de par)
Efect pozitiv in tratarea comedoanelor

Suna Acum
Directie