Inlocuieste clasicul martisor cu o doza de frumusete!

Tratamente spa corporale: combinatii terapeutice
13 iulie 2017
Tratamente care te pregatesc pentru plaja
13 iulie 2017

Inlocuieste clasicul martisor cu o doza de frumusete!

Ce poate fi mai util şi încântător, în acelaşi timp, decât un cadou pe care orice femeie şi-l doreşte de 1 şi 8 Martie? Clinicile de chirurgie estetică au venit în această primăvară cu o idee pe cât de rafinată pe atât de practică: vouchere-cadou pentru femeile care vor câteva ore de răsfăţ total.

Un bun exemplu este Clinica de chirurgie estetică şi plastică CareZone din Bucureşti, care aduce ineditul tradus într-un singur cuvânt- flexibilitatea! Practic, voucherele pot fi transformate în orice serviciu de întreţinere şi înfrumuseţare: de la şedinţe de 2 ore de răsfăţ corporal, tratamente faciale complete cu botox, şedinţe de mărire a buzelor, revigorarea tenului prin mezoterapie, până la tratament de topire a grăsimilor nedorite. Totul în funcţie de nevoile norocoasei care primeşte acest cadou. Preţul micilor cadouri variază între 50 şi 500 de euro. Iar pentru cei care doresc să păstreze tradiţia, Clinica poate ataşa la cerere şi şnurul alb-roşu al mărţişorului clasic.

Cum oricine îşi doreşte din când în când să evadeze din ritmul alert al cotidianului, specialiştii de la Clinica CareZone îţi dau o mână de ajutor pentru a surprinde femeia de lângă tine!

Suna Acum
Directie