Masaj facial


Tatuajul medical semipermanent reprezinta una dintre cele mai moderne si eficiente metode de tratament neconventional.

Corectarea cicatricelor definitive, a vergeturilor, a depigmentarilor de orice fel
Tatuaj semipermanent sprancene, gene, buze, contur ochi, etc. Bijuterii semipermanente pentru piele

Corectarea cicatricelor depigmentate prin micropigmentare medicala este o metoda noua de tratament. Inspirata din tehnicile de tatuaj obisnuite, se poate obtine o "recolorare" controlata a zonelor cu viciu de pigmentatie, oricare ar fi cauza acestuia. Aceeasi tehnica se aplica si pentru vergeturile mature.

Conturul buzelor, definirea sprancenelor, conturul ochilor, toate sunt posibile acum, in conditii de sterilitate absoluta, cu ace si substante de unica folosinta si cu anestezie locala eficienta.

Tatuaje diferite ca forma si marime devin accesibile pentru toata luma chiar si pentru cei mai conservatori dintre noi, datorita durabilitatii semipermanente a acestora.

Detaliile fac diferenta. Invatam acest lucru din experienta. Vrem sa fim speciali in orice moment si unici printr-un detaliu. Cum ar fi un tatuaj. Stim ca ti-ai dorit dintotdeauna un corp perfect si un accesoriu deosebit. Vrei sa iti faci un tatuaj fara riscuri ulterioare si pe care poti sa-l schimbi dupa aproximativ 3 ani cand te-ai plictisit de el. Apeleaza la profesionistii Care Zone!

Intrebari frecvente
Cate sedinte de tatuaj medical (micropigmentare) sunt necesare pentru a se vedea rezultatul dorit?

In general, o singura sedinta este suficienta, pacientul urmand sa fie chemat la un interval de 3 saptamani de la data efectuarii tratamentului, pentru o evaluare.
Cat dureaza acest tatuaj medical (micropigmentarea)?

Durabilitatea tatuajului variaza de la o persoana la alta. Aproximativ 3 ani se garanteaza un aspect proaspat al tatuajului. Dupa acesta perioada, pacientul poate reveni pentru improspatarea culorii acestuia. Cat dureaza efectiv o sedinta de tatuaj medical (micropigmentare)?

O sedinta de tratament poate dura de la cateva minute la cateva ore, in functie de marimea suprafetei de tratat. Ca exemple avem:

tatuajul sprancenelor poate dura 1h si 30 min.
tatuajul unei cicatrici de 2 cm poate dura 30 min.
conturul pleoapei superioare poate dura 30min, etc.

Este tatuajul medical (micropigmentarea) un tratament dureros?

Tratamentul nu este dureros deoarece se face cu anestezie locala. Exista contraindicatii la tatuajul medical (micropigmentare)?

Contraindicatiile acestui tratament sunt reprezentate de bolile grave de piele, de bolile de sange, de infectii grave.
Ce reactii adverse apar dupa tatuajul medical (micropigmentare)?
Imediat dupa tratament zona pe care s-a efectuat tatuajul semipermanent este mai rosie, favorizand aparitia unei cruste ce ajunge sa se descuameze treptat, de la sine, in cateva zile. Se modifica culoarea tatuajui medical (micropigmentare) in timp?
Nu! Pigmentii sunt obtinuti numai din produse naturale, tocmai de aceea acestia ajung sa se resoarba. Fiti fara grija! Culoarea conturului buzelor dumneavoastra nu va vira spre albastru.
Exista riscul transmiterii de boli in cazul tatuajului medical (micropigmentare)?

Nu! Acest tratament spre deosebire de majoritatea tatuajelor, respecta si cele mai viguroase reguli de igiena. Acest tatuaj medical nu reprezinta un risc deoarece se executa cu un ac de unica folosinta, in conditii de sterilitate, intr-un cabinet medical de catre personal calificat.
Desi tratamentul este foarte eficient, totusi 1% din pacienti nu obtin rezultatele dorite!
Suna Acum
Directie