mezoterapie, Laser Terapie
Porii dilatati
12 februarie 2018
Cum prevenim lasarea sprancenelor
12 februarie 2018

Mi s-au lasat sprancenele. Exista metode de ridicare fara operatie?

lifting sprancene CareZone

metode de ridicare fara operatie

O mare parte dintre femei se confrunta, dupa varsta de 40-45 de ani, cu o problema inestetica si anume aceea ca sprancenele se lasa, mai ales treimea lor externa, dand expresiei fetei un aspect trist si obosit.

Operatia de lifting de sprancene este o interventie laborioasa, in care se practica incizii la nivelul scalpului, iar tegumentul fruntii este decolat, ascensionat si “cusut” mai sus, excesul de tesuturi se elimina. Raman astfel 2 cicatrice in zona paroasa a capului. Uneori aceste cicatrice se pot lati inestetic iar rezolvarea o reprezinta tatuarea lor sau implantul de par la acest nivel

Dar sprancenele pot fi liftate si prin cateva trucuri la indemana chirurgului estetician, care nu implica chirurgie.

  1. Injectarea de toxina botulinica, preponderent in zona centrala a fruntii, astfel ca raman doua “fasii” de muschi ai fruntii, in laterale, care vor ridica intr-o maniera discreta si sofisticata, colturile sprancenelor.
  2. Injectarea de acid hialuronic sau grasime proprie in zona imediat de sub fiecare spranceana, astfel se produce o ridicare a acesteia, in bloc, sau doar a treimilor externe ale acestora, in functie de fizionomia fiecaruia.
  3. Tatuajul medical pentru conturarea sprancenelor, treimea lor externa fiind tatuata mai sus decat este insertia firelor de par. Astfel se obtine o pseudoliftare, foarte eficienta din punct de vedere estetic.Va sfatuiesc sa tatuati sprancenele in cabinetele cu multa experienta in domeniu, unde se folosesc instrumente sterile si pigmenti naturali.

Fiecare dintre noi aveam o fizionomie aparte. Medicul estetician este acela care va poate evalua problemele si va poate oferi varianta care vi se potriveste cel mai bine.

 

 

Suna Acum
Directie