Pachete de tratamente


Tratamentele corporale pot fi formate dintr-un singur tip de terapie sau pot fi compuse, combinatii de mai multe sedinte de terapii diverse. Efectul maxim il obtinem din combinatia mai multor tipuri de tratamente corporale, estetice, cosmetologice, medicale sau chiar chirurgicale. 

Pachetele de tratamente au ca scop remodelarea corporala, scaderea in greutate, pastrarea sau recuperarea tonusului pielii, atenuarea celulitei, hidratarea tegumentelor, improspatarea si intinerirea acestora, etc.

Combinatiile sunt dintre cele mai diverse in functie de necesitati si de preferintele pacientilor. Care Zone a patentat cateva combinatii standard, cu aplicativitate in 85-90 % din cazuri. La cerere, aceste programe pot fi individualizate astfel incat sa corespunda cat mai bine dorintelor, preferintelor si patologiei fiecarui pacient. 

Ca si linii generale de tratament, un program bine intocmit trebui sa fie urmat ritmic, la interval de 2 sau 3 zile maxim intre sedinte, si trebuie sa contina cateva manevre obligatorii cum ar fi:

  • manevre de activare a circulatiei sanguine si limfatice pentru a grabi eliminarea toxinelor si a facilita patrunderea substantelor active in piele (masajulsaunaendermologia etc.)
  • tehnici de peeling – gomaj corporal pentru a grabi descuamarea celulelor moarte si a da pielii o noua stralucire.
  • tehnici de impachetare pentru a da sanse principiilor active ca sa actioneze in profunzimea tegumentelor (fesi elastice, patura electrica, termocuverta, pantaloni de neopren, etc.)
  • tehnici de detoxifiere pentru a permite corpului sa se purifice (sauna, hidrocolonoterapia, dieta, aplicatii ventuze, creme cu efect de stimulare a transpiratiei, etc.)
  • tehnici de stimulare a formarii de colagen (masaj manual, endermologia, expunerea la undele radiofrecventei sau infrarosii, etc.)

Desi tratamentul este foarte eficient, totusi 1% din pacienti nu obtin rezultatele dorite!

Interactioneaza cu medicii nostri pe forum si afla toate raspunsurile care te intereseaza legate de acest subiect: click aici!

Suna Acum
Directie