Peeling-gomaj


Reprezinta curatirea profunda a tegumentului utilizand creme speciale si/sau bureti abrazivi. Tehnica presupune aplicarea in prealabil pe toate suprafata pielii a cremelor abrazive urmata de masarea intensa si prelungita astfel ca stratul de sebum impreuna cu celulele descuamative sunt indepartate progresiv.

Orice tehnica de peeling gomaj facial trebuie sa fie urmata obligatoriu de aplicarea unor creme active ultrahidratante, vitaminizante, hranitoare, etc, pentru a reface filmul lipidic fiziologic al pielii. Orice principiu activ aplicat pe pielea astfel “curatata” are sanse mult mai mari de a patrunde adanc si a fi mai eficient.

Peeling-ul-gomaj facial indeparteaza impuritatile, resturile de machiaj, celulelele descuamative, improspatand astfel tenul.

De asemenea masajul care insoteste gomajul creste vascularizatia la nivelul pielii si acest lucru se constituie intr-un beneficiu net in cresterea penetrabilitatii diferitelor substante la nivelul tegumentului.

Acesti produsi de curatare trebuie folositi saptamanal, fara teama de a distruge pielea. Peeling-ul-gomaj completeaza fericit orice tehnica medicala de atenuare a ridurilor, gen toxina botulinica sau injectabile de volum, grabind astfel descuamarea tenului si indepartarea ridurilor mai profunde.

Desi tratamentul este foarte eficient, totusi 1% din pacienti nu obtin rezultatele dorite!
Suna Acum
Directie