6 Reguli simple de respectat pentru a nu-ti crapa buzele iarna!
9 februarie 2018
lifting sprancene CareZone
Mi s-au lasat sprancenele. Exista metode de ridicare fara operatie?
12 februarie 2018

Porii dilatati

mezoterapie, Laser Terapie

mezoterapie, Laser Terapie

Porii sunt structuri naturale ale pielii, situate la orice nivel, prin care se elimina la exterior produsele secretate de glandele sebacee si sudoripare.
Acestia sunt foarte putini vizibili la pielea tanara si mai largi, respectiv mai vizibili, pe masura ce pielea imbatraneste.
Orice obstacol in calea eliminarii sebumului si a sudoratiei prin blocaje produse la nivelul acestor pori, poate duce la aparitia acneei, comedoanelor, iritatiilor de orice fel.
Prin urmare, trebuie gasit un raport optim intre diametrul natural al porilor si frecventa aplicarii tratamentelor pentru diminuarea acestora, astfel incat sa nu blocam inadecvat eliminarea spontana a secretiilor naturale ale glandelor din tegument.

Exista cateva remedii naturiste care pot fi aplicate cu succes, acasa.
Substantele astringente de genul sucului de lamai, ceaiului verde sau negru, zatului de cafea, bicarbonatului de sodiu, sucului de catraveti, aloe vera, etc, pot fi folosite zilnic, simple sau in diverse combinatii, si efectul nu va intarzia sa apara.
De asemenea, trebuie sa avem in vedere o curatire temeinica a tenului, prin gomaj, inainte de a aplica mastile respective.
Gheata, este astringenta, si poate fi aplicata cu succes, dar rezultatele sunt, evident, temporare.
Plantele medicinale cu efect vasoconstrictor: pochivnic, rotunjoara, iarba zanei sau vinarita, utilizate pentru spalari faciale pot avea efecte foarte bune.
De asemenea, in mastile pe care vi le preparati acasa din produse naturale, adaugati 3-4 picaturi din orice preparat medicinal lichid destinat nasului infundat. Aceste medicamente contin substante vasoconstrictoare care pot aduce beneficii nete in aplicatii locale la nivelul tenului pentru diminuarea porilor prea dilatati.
In clinicile de specialitate gasiti terapii destinate acestei patologii.

Mezoterapia este una dintre acestea, cu rezultate foarte bune. Cate o sedinta saptamanala de mezorefresh, timp de 4 saptamana consecutiv, rezolva problema pentru multe luni.

Laserterapia este cea de a doua terapie cu efecte foarte bune pentru diminuarea porilor. Aceeasi frecventa de 4 sedinte consecutive, 1 pe saptamanale, va scapa de aceasta problema.

Suna Acum
Directie