Rejuvenare faciala, tratamentul pentru reintinerirea pielii

Adevarul despre marirea sanilor: la cat timp dupa nastere se pot pune implanturi cu silicon?
13 iulie 2017
Adevarul despre marirea sanilor: totul despre implanturile mamare cu silicon
13 iulie 2017

Rejuvenare faciala, tratamentul pentru reintinerirea pielii

Pielea este oglinda intregului organism. Pielea sanatoasa reflecta o stare generala de sanatate, insa expunerea indelungata si necontrolata la factorii de mediu deterioreaza calitatea pielii. Prevenirea imbatranirii faciale este de importanta maxima si se realizeaza prin rejuvenare faciala.

Iata care sunt factorii acceleratori ai imbatranirii pe care ar trebui sa-i evitam:

  • expunerea indelungata la radiatii solare produce deterioarea colagenului din piele si ridarea pronuntata, caracteristica, mai frecventa la persoanele cu tenul foarte deschis la culoare.
  • frigul determina scaderea circulatiei la nivelul tegumentului facial cu inchiderea temporara a vaselor periferice, productie scazuta de sebum, eliminarea toxinelor este incetinita iar pielea se degradeaza.
  • temperaturile crescute cu umiditate scazuta determina deshidratarea organismului si implicit a pielii, productie mai scazuta la nivelul glandelor sudoripare si ridare precoce.
  • curentii de aer afecteaza pielea pentru ca produc practic “uscarea” acesteia. Daca sunt asociate si temperaturile joase efectul negativ este potentat.
  • aplicatii dese si indelungate de produsi chimici cu toxicitate mai mica sau mai mare- produse de machiaj.

Rejuvenarea faciala se face prin multe metode, in functie de ceea ce are nevoie fiecare dintre noi. Se poate face cu laserul, prin mezoterapie, radiofrecventa, prin utilizarea injectabilelor sau prin simpla aplicare a unei crème daca tenul este inca ferm. Prin rejuvenare intelegem intinerirea tenului si de regula utilizam combinatii dintre terapiile mentionate mai sus. Poate sa dureze 10 minute si sa coste minim sau poate sa dureze cateva saptamani pentru ca terapiile multiple se aplica stadializat, conform unui plan stabilit anterior, iar rezultatul final este adesea uluitor.

Suna Acum
Directie