romana

1 februarie 2018

T.G., 34 ani, 26.10.2017

„Personalul foarte amabil si pregatit. Doamna doctor la superlativ. Este a treia intrare in clinica dumneavostra, si de fiecare data am avut doar experiente placute. Recomand cu toata increderea serviciile doamnei dr. Adina Alberts si va multumesc pentru imbunatatirea estetica. Felicit intreg personalul.”
1 februarie 2018

I.M.R., 50 ani, 18.01.2018

„ Ce pot sa spun. Incepand de la doamna doctor Alberts si tot personalul este exceptional. De la servicii, profesionalism, cu daruire si tot dragul, servicii exemplare. Te simti intradevar in siguranta si te poti lasa linistit pe mainile lor. Domnului doctor anestezist ii multumesc pentru ca am avut, cum se spune, viata in mainile dansului. Tura de noapte a fost exemplara. Nu am ce […]
1 februarie 2018

C.L., 40 ani, 18.01.2018

„M-am simtit ca intr-un spa….Energie pozitiva si o atmosfera placuta….Rezultatele interventiilor chirurgicale sunt peste asteptari….abia astept si urmatoarea interventie…. Fetele –asistentele, sunt prietenoase si calde…foarte relaxant pentru un pacient. D-na doctor, Adina Alberts este un exemplu de profesionism demn de tot respectul… Mii de multumiri!!”
1 februarie 2018

H.M.M, 31 ani, 18.01.2018

„ Am o parere destul de buna atat pentru personalul cat si pentru doamna doctor. In cateva cuvinte vreau sa imi exprim opinia despre toate interventiile facute la aceasta clinica, sunt extrem de multumita si foarte satisfacuta de fiecare rezultat in parte.”
Suna Acum
Directie