Tratamente estetice pentru femei de cariera: mezoterapia

Tratamente spa corporale: combinatii terapeutice
13 iulie 2017
Tratamente care te pregatesc pentru plaja
13 iulie 2017

Tratamente estetice pentru femei de cariera: mezoterapia

Incepand  de astazi va propun o noua serie de articole: tratamente estetice recomandate femeilor de cariera, cu un stil de viata activ, alert si stresant. Vom discuta despre tratamentele estetice eficiente si la indemana, care va vor ajuta sa recastigati rapid prospetimea tenului, incepand cu mezoterapia.

 

Mezoterapia – fara ace, fara injectii, fara durere, fara vanatai. Mezoterapia reprezinta una dintre metodele revolutionare de tratament si se practica cu ajutorul unui aparat ce faciliteaza patrunderea in profunzime a serurilor hidratante si detoxifiante. O sedinta dureaza 30-40 de minute si este tratata atat fata cat si gatul si decolteul.

Prin mezoterapie pot fi introdusi in tegument agenti de hidratare, detoxifiere, lipoliza, vitamine, minerale, in functie de patologia fiecaruia dintre noi. Substantele se pot combina astfel incat sa produca efect de intindere a ridurilor, de hidratare profunda, de depigmentare, de vitaminizare etc.

Sunt necesare 4-5 sedinte de tratament la interval de 1-2 saptamani intre ele si tenul isi recapa prospetimea si stralucirea tineretii. Nu este interzisa expunerea la soare sau la ultraviolete. Nu raman urme deranjante, produsele de machiaj sau de ingrijire cosmetica putand fi folosite fara restrictii, chiar de a doua zi. O sedinta de tratament costa 160-180 de euro.

Se poate aplica si pe corp, acolo unde pielea sufera din cauza pierderii elasticitatii, cum ar fi abdomen, genunchi, brate. In combinatie cu peelingurile laser sau chimice, injectabilele de volum sau pentru mimica, rezultatele sunt foarte bune, de cele mai multe ori inlocuind cu succes chirurgia.

Pentru mai multe informatii ma puteti contacta pe forumul Care Zone, prin formularul de contact al clinicii Care Zone sau la numarul de telefon +40 744 338 757. Adina Alberts

Suna Acum
Directie