Ati slabit mult si aveti pielea lasata peste tot. Cum se rezolva problema asta? Iata:
8 aprilie 2018
Epilarea permanenta
Epilarea permanenta
16 aprilie 2018

Tratamentul definitiv al transpiratiei abundente

Tratamentul definitiv al transpiratiei abundente: (lipoaspiratia glandelor sudoripare)

Transpiratiile abundente sunt extrem de deranjante pentru cei care au experimentat acest fenomen. Zonele unde transpiratiile pot fi exagerate sunt foarte diverse: axile, palme, spate, talpi, etc

O rezolvare rapida si comoda a acestui neajuns o reprezinta injectarea toxinei botulinice. Efectele se instaleaza in cateva zile iar rezultatele se pastreaza 6 luni.

O metoda radicala de a rezolva aceasta problema o reprezinta lipoaspiratia glandelor sudoripare. Aceste glande sunt situate in profunzimea staturilor pielii. Prin utilizarea unei canule speciale care suctioneaza si chiureteaza in acelasi timp, glandele sudoripare sunt distruse si apoi eliminate in acest mod.

Vindecare locala se face intr-o saptamana. Nu raman semne vizibile ci doar cateva “gaurele” de 1-2 mm in diametru, locurile pe unde a fost introdusa canula.

In perioada imediat urmatoare, de cateva luni, este posibil sa apara mici denivelari la locul lipoaspiratiei, denivelari reprezentate de procesul de cicatrizare care are loc sub tegument. Masarea intensa a zonei rezolva problema in totalitate.

In unele cazuri, dupa 3-4 luni, este nevoie de inca o interventie, parte din glandele restante iti vor tripla activitatea, parte din glandele distruse se vor reactiva. Aceasta este explicatia transpiratiilor abundente recidivante.

In aproximativ 80% din cazuri rezolvarea este definitiva dupa o interventie. Diferenta pana la  95% din cazuri, este nevoie de inca o interventie.

Nu trebuie sa ne temem ca daca vor fi distruse glandele sudoripare dintr-o zona a corpului, toxinele nu mai pot fi eliminate! Foarte multi pacienti sunt ingrijorati de acest aspect.

Organismul are multe mecanisme prin care indeparteaza toxinele, altele decat transpiratiile: mictiunea, defecatia, respiratia, descuamarea pielii, etc.

Mai mult decat atat, pielea de pe toata suprafata corpului are glande sudoripare in structura sa, deci ramane posibila in continuare perspiratia si transpiratia, dar in alte zone decat cea operata.

Suna Acum
Directie