Varsta minima pentru rinoplastie

Tratamente spa corporale: combinatii terapeutice
13 iulie 2017
Tratamente care te pregatesc pentru plaja
13 iulie 2017

Varsta minima pentru rinoplastie

Interventiile de rinoplastie se pot face si la varsta adolescentei, mai ales daca forma defectuoasa a nasului impiedica o dezvoltarea armonioasa a personalitatii adolescentului. Daca unul dintre parinti semneaza actele medicale si-si asuma riscurile atunci interventia poate fi efectuata. O mentiune trebuie totusi facuta, este posibil ca sa fie nevoie de o corectie ulterioara, la 20-22 de ani. Trebuiesc cantarite foarte bine lucrurile astfel incat decizia finala sa fie luata strict in beneficiul net al pacientului.

Chirurgia estetica a nasului este interventia chirurgicala de imbunatatire a formei nasului.

Prin aceasta tehnica pot fi modelate:

  • marimea nasului in contextul echilibrului facial;
  • latimea nasului;
  • profilul nasului, cu excrescente sau depresiuni ale piramidei nazale;
  • varful nasului;
  • dimensiunea narinelor;
  • asimetria nazala.

Aceste trasaturi sunt cauzate in general de ereditate sau de diversele traumatisme survenite la acest nivel. Celelalte structuri faciale in special o barbie mica, obraji lipsiti de volum sau lipsa de proeminenta a maxilarului inferior contribuie, de asemenea, la asimetria proportilor faciale.

Proportiile ideale ale nasului respecta „fractia de aur”, astfel incat lungimea nasului trebuie sa fie o treime din lungimea intregii fete. Latimea nasului trebuie sa fie 2/3 din lungimea buzelor.Distanta dintre nas si buza superioara trebuie sa fie 1/3 din distanta dintre nas si barbie.

Unghiul dintre frunte si nas trebuie sa fie 115-130º. Unghiul dintre nas si buza superioara trebuie sa fie 90-100º la barba, si 100-110º la femei.

Suna Acum
Directie