Adevarul despre marirea sanilor: care sunt cele mai bune implanturi?

Tratamente spa corporale: combinatii terapeutice
13 iulie 2017
Tratamente care te pregatesc pentru plaja
13 iulie 2017

Adevarul despre marirea sanilor: care sunt cele mai bune implanturi?

In acest articol din seria “Adevarul despre marirea sanilor” va invit sa discutam despre calitatea implanturilor siliconice oferite de diferiti producatori: care sunt cele mai bune, prin ce difera si ce pericole pot ascunde.

Firmele consacrate producatoare de implanturi siliconice pentru marirea sanilor au produse sensibil egale din punct de vedere al calitatii. Gelul siliconic este de acelasi tip, adica cohesiv, iar formele si marimile in care sunt produse implanturile mamare sunt variate, acoperind tot necesarul de dimensiuni.

Este adevarat ca exista mici diferente intre firmele producatoare, rafinamente, dar acestea sunt neimportante intr-o viziune de ansamblu.

Am facut referire in acest articol doar la implanturile la care provenineta ete cunoscuta, implanturi de la firme agreate pentru uz cosmetic pe piata europeana. Atentie, exista si produse contrafacute. Acestea sunt foarte ieftine si permit un pret al interventiei considerabil mai mic, insa prezinta numeroase pericole. Va recomand sa fiti vigilente in momentul in care alegeti cabinetul medical in functie de pretul interventiei de augmentare mamara cu proteze siliconice!

Pentru mai multe informatii ma puteti contacta pe forumul Care Zone, prin formularul de contact al clinicii Care Zone sau la numarul de telefon +40 744 338 757.

Suna Acum
Directie