Adevarul despre marirea sanilor: doare operatia?

Tratamente spa corporale: combinatii terapeutice
13 iulie 2017
Tratamente care te pregatesc pentru plaja
13 iulie 2017

Adevarul despre marirea sanilor: doare operatia?

In acest episod din seria “Adevarul despre marirea sanilor” va invit sa discutam despre durerile care este normal sau nu sa insoteascaaugmentariea mamara cu implanturi siliconice.

Operatia de marire a sanilor este o interventie care se face doar cu anestezie generala, pentru ca nu se poate altfel. Am intalnit in perioadele mele de formare mai ales in SUA chirurgi care faceau aceasta interventie cu anestezie locala. Si am avut ocazia sa vorbesc si cu cateva paciente care au trecut prin asa ceva. Nu recomand!

Imediat dupa operatie se simte o jena ca o apasare intensa pe torace si o febra musculara pe muschii anteriori toracici.

Nu exista o astfel de operatie „fara durere”! Este adevarat ca daca acuratetea tehnicii este mai mare si sangerarea mai redusa, disconfortul de dupa este mai mic. Iar perceptia proprie a fiecarei paciente este definitorie in aprecierea disconfortului de dupa.

Pentru mai multe informatii ma puteti contacta pe forumul Care Zone, prin formularul de contact al clinicii Care Zone sau la numarul de telefon +40 744 338 757.

Suna Acum
Directie