Adevarul despre marirea sanilor: varsta minima de la care se pot pune implanturi mamare

Tratamente spa corporale: combinatii terapeutice
13 iulie 2017
Tratamente care te pregatesc pentru plaja
13 iulie 2017

Adevarul despre marirea sanilor: varsta minima de la care se pot pune implanturi mamare

Multe femei ma contacteaza la clinica sau scriu pe forum pentru a ma intreba incepand cu ce varsta este indicat sa se faca o interventie de implant mamar, care este varsta minima la care se poate face o operatie de marire a sanilor. Iata ce trebuie sa stiti despre acest tip de interventii!

Implanturile mamare se introduc in spatele glandei mamare si a muschiului pectoral, deci tesutul sanului nu va fi atins in cursul operatiei, in cazul in care implantul se introduce prin santul inframamar. Prin urmare, glanda mamara se poate dezvolta independent de prezenta implantului. Iar daca pana la 18 ani sanii nu au crescut suficient este foarte putin probabil ca acestia sa se mai dezvolte cu mult, dupa aceasta varsta.

Nu trebuie exagerat insa in alegerea marimii implantului. Cu cat sanii sunt mai mari cu atat se vor lasa mai repede. Marimea implanturilor se alege in functie de datele anatomice ale fiecarei femei in parte. Cei mai importanti parametrii de care depinde alegerea implantului sunt diametrul toracelui, diametrul sanului, marimea sanului si laxitatea acestuia.

De regula i se da pacientei o limita superioara si una inferioara pentru volumul implantului iar pacienta alege in functie de dorinta. Este evident ca in cazul in care cererea este extrema atunci rezultatul dorit poate fi obtinut din mai multe interventii succesive de marire.

Pentru mai multe informatii ma puteti contacta pe site-ul clinicii Care Zone.

Suna Acum
Directie