Ati slabit mult si aveti pielea lasata peste tot. Cum se rezolva problema asta? Iata:

Tineti cure de slabire, va abtineti sa mancati ce nu trebuie si, cu toate astea, nu slabiti deloc? Iata ce si cum trebuie sa faceti:
8 aprilie 2018
Tratamentul definitiv al transpiratiei abundente
13 aprilie 2018

Ati slabit mult si aveti pielea lasata peste tot. Cum se rezolva problema asta? Iata:

pielea lasata

Ati slabit mult si aveti pielea lasata peste tot. Cum se rezolva problema asta? Iata:

Din pacate traim niste vremuri in care obezitatea tinde sa ne acapareze. Este laudabil ca ati slabit. Pentru o mai buna si corecta informare, ar fi trebuit sa stiu cate kg ati slabit.

Cu titlul general, voi detalia mai jos cateva cosideratii de care ar trebui sa tina cont orice persoana, indiferent de sex sau varsta, care se lupta cu obezitatea si care doreste ( si chiar reuseste) sa slabeasca.

  1. Daca este vorba doar de cateva kg in plus (5-15 kg), atunci cand decideti ca este momentul pentru a incepe o dieta alimentar, sa nu uitati sa faceti si masaje corporale cu uleiuri naturale. Masajele trebuie sa fie saptamanale, de intensitate crescuta, astfel incat pielea dvs sa fie “fortata” sa se stranga pe masura ce dvs scadeti in greutate. Masajele corporale sunt accesibile din pct de vedere financiar si se pot face si la domiciliu daca gasiti un maseur profesionist.
  2. Daca este cazul sa dati jos mai mult de 15 kg, trebuie ca in paralel cu dieta alimentara, sa faceti si tratamente care sa mentina si/sau sa refaca elasticitatea pielii. In perioada in care dvs v-ati ingrasat, pielea s-a destins si s-a supraintins. Pe alocuri, fibrele din componenta tegumentului, s-au rupt sau s-au subtiat; daca incepeti un proces de slabire fara sa “ antrenati” si pielea prin tehnicii speciale in acest sens, va veti confrunta in scurt timp cu problema pielii cazute, flasce, fara tonus, care incepe sa atarne pe brate, intre picioare, pe solduri, pe abdomen, cu zone de vergeturi inestetice, foarte vizibile. Tonifierea pielii se face prin masaje manuale in combinatie cu masaje endermologice si laser terapie. De asemenea pentru zonele cu vergeturi care, pe masura ce veti slabi, vor deveni tot mai vizibile, se injecteaza seruri speciale cu efecte foarte bune, care vor diminua latimea si lungimea acestora. Tratamentele endermologice sunt destul de ieftine, 35 de euro pe sedinta. Iar injectabilele pentru tratarea vergeturilor costa 120 de euro fiola din care se poate injecta o suprafata de aproximativ 20/20 cm.
  3. In cazul in care ati fost nevoiti sa faceti bypass gastric pentru a reusi sa dati jos surplusul ponderal mai mare de 30 kg, indiferent de cat de mult veti apela la tehnicile de mai sus, trebuie sa stiti ca pielea tot va atarna inestetic pentru ca a fost intinsa peste capacitatea ei de redresare. Deci, in aceste cazuri se indica si se practica interventii chirurgicale de anvergura ca: abdominoplastii, lifting de brate, de coapse, de sani, de fese, etc, simple sau in diverse combinatii pentru a obtine un rezultat estetic corespunzator. Din pacate cicatricele care rezulta in urma acestor interventii sunt pentru totdeauna, dispuse in zone care pot fi vizibile (maneci scurte, pantaloni scurti, costume de baie). Costurile sunt considerabile, de mii de euro pe interventie, si din pacate, in Romania, deocamdata nu sunt acoperite de niciun fel de asigurari de sanatate, de stat sau private….
Suna Acum
Directie