Cum si ce afectiuni putem trata prin laser terapie

Tratamente spa corporale: combinatii terapeutice
13 iulie 2017

Cum si ce afectiuni putem trata prin laser terapie

Terapia laser se adreseaza urmatoarelor tipuri de probleme:

  1. micile vase de sange de pe fata cat si vasele mari albastre de pe picioare
  2. eritem excesiv, pori mariti, textura inegala si riduri fine
  3. pilozitatea in exces
  4. urmele lasate de soare si petele cauzate de varsta
  5. pielea “cazuta” fara tonus, de pe fata, brate, abdomen, coapse, genunchi.

Tehnologia laser emite impulsuri de energie luminoasa care realizeaza coagularea sangelui din vasele sparte, care ulterior vor fi absorbite de corpul dvs. Tehnologia laser non-invaziva poate trata eficient ridurile fineporii mariti, textura inegala a pielii, eritemul difuz si leziunile solare. Puteti observa imbunatatiri usoare dar consistente dupa fiecare tratament, fara efecte secundare nedorite precum invinetire sau iritarea excesiva a pielii. Tratamentele se pot desfasura relaxat, confortabil, fara utilizarea anesteticelor locale sau a gelului. Roseata difuza este inrosirea generala a fetei. Aceasta problema este cauzata de capilarele dilatate, ceea ce duce la impresia generala de roseata pregnanta, cu vase de sange vizibile. Zonele cele mai frecvent afectate sunt nasul, fruntea si obrajii. Roseata difuza este deseori asociata cu rosacea. Laser terapia va ajuta sa tratati si sa reduceti numarul si intensitatea episoadelor de “flush”.Pot fi tratate cu succes si hemangioamele, de cele mai multe ori intr-o singura sedinta.

Numarul de sedinte difera functie de terapia aleasa si de gravitatea problemelor. De cele mai multe ori, una sau doua sedinte sunt suficiente. In cazul tratamentului pentru eritem excesiv, pori mariti, textura inegala si riduri fine rezultatele sunt relativ discrete dupa una- doua sedinte, rezultatele dorite apar de obicei in 4-6 sedinte. Fiecare pacient este diferit, iar medicul va poate sfatui cu privire la indicatiile specifice. In general nu aveti nevoie de gel, crema anestezica sau gheata inainte de tratament. Inainte de tratamentul laser va trebui sa indepartati orice urma de machiaj sau crema hidratanta si, in unele cazuri, sa radeti zona care urmeaza sa fie tratata. Medicul dvs. va supraveghea toate aceste pregatiri.

Dupa tratament pot aparea invinetiri sau inrosiri ale pielii. Cand se trateaza vene mai mari, o coloratie mai inchisa a zonei tratate poate sa persiste cateva saptamani sau luni dupa tratament. Pacientilor care li se trateaza vene de pe picioare li se poate recomanda purtarea unor pantaloni speciali pentru scurt timp.

Desi tratamentul este foarte eficient, totusi 1% din pacienti nu obtin rezultatele dorite!

Suna Acum
Directie