Detoxifiere


Toxinele de tot felul agreseaza pielea fetei, cu atat mai mult cu cat este expusa factorilor externi in permanenta. Caldura excesiva sau frigul, poluantii din atmosfera, fumul de tigara, razele UV intense, etc, sunt tot atatia factori care produc imbatranirea timpurie a tegumentului fetei. Pielea fetei are nevoie de ingrijiri speciale si permanente pentru a-si pastra prospetimea cat mai mult timp.

Detoxifiere fetei se face prin mai multe metode:

1.peeling-gomaj
2.diete alimentare de detoxifiere si hidrocolonoterapie
3.aplicarea de masti speciale cu efect de detoxifiere.

Dupa o curatarea in prealabil a tegumentului, cu apa si sapun, se aplica masti speciale cu efect de detoxifiere, care actioneaza aproximativ 30 minute apoi se indeparteaza prin spalare si se aplica o masca hidratanta. Dupa inca 30 minute se indeparteaza si aceasta cu apa si se aplica o crema nutritiva, in strat subtire.

Pentru a obtine o detoxifiere eficienta, manevrele care se aplica la nivelul fetei trebuie sa fie insotite si de tehnicile de detoxifiere corporale
Detoxifierea fetei este de obicei o etapa in cadrul unui tratament mai complex de ingrijire la nivelul fetei si care presupune si manevre de extractii a comedoanelor sau a cosurilor.

Desi tratamentul este foarte eficient, totusi 1% din pacienti nu obtin rezultatele dorite!
Suna Acum
Directie