Tratamente estetice pentru femei de cariera: peeling-ul chimic / laser

Tratamente spa corporale: combinatii terapeutice
13 iulie 2017
Tratamente care te pregatesc pentru plaja
13 iulie 2017

Tratamente estetice pentru femei de cariera: peeling-ul chimic / laser

Astazi va propun ca in seria de articole intitulate “Tratamente estetice pentru femei de cariera” sa discutam despre o procedura care va ajuta sa recastigati un aspect tanar si odihnit al pielii: peeling-ul chimic / laser.

Peeling-ul chimic / laser presupune aplicarea pe pielea demachiata si bine degresata a unor substante cu proprietati acide / a laserului, astfel ca stratul superficial al pielii este coagulat si se va descuama in zilele urmatoare tratamentului, lasand loc unui tegument proaspat si lipsit de imperfectiuni sa-si faca aparitia. Perioada in care pielea se descuameaza depinde de intensitatea peelingului. Daca peelingul a fost efectuat profund, cand s-a dorit curatarea in profunzime a imperfectiunilor, atunci descuamarea completa poate dura si 10 zile.

Expunerea la UV trebuie evitata pentru 2 luni post peeling pentru ca exista riscul de hiperpigmentare (pata). Prin aceste tehnici se pot indeparta, pete, riduri fine, cicatrice postacneice, etc. Tenul capata une aspect proaspat si luminos.

Pentru mai multe informatii ma puteti contacta pe forumul Care Zone, prin formularul de contact al clinicii Care Zone sau la numarul de telefon +40 744 338 757. (Adina Alberts)

Suna Acum
Directie