Tratamente estetice pentru maini cu aspect mai tanar si sanatos

Tratamente spa corporale: combinatii terapeutice
13 iulie 2017
Tratamente care te pregatesc pentru plaja
13 iulie 2017

Tratamente estetice pentru maini cu aspect mai tanar si sanatos

Female hands with red nails holding red and pink rose petals.

Cand vine vorba de aparitia semnelor imbatranirii, de ce  mai multe ori mainile sunt primele afectate. Puteti insa sa va pastrati aspectul tanar si sanatos al mainilor apeland la cateva terapii simple, care le vor reda prospetimea. Iata tratamentele estetice care va vor pastra mainile tinere si frumoase!

Injectiile de acid hialuronic pot face minuni pentru a umple spatiile dintre tendoanele extensoare ale mainilor, dar ca in orice tratament cu acid hialuronic, si in aceasta localizare acesta se va resorbi in timp. Astfel, dupa aproximativ un an, trebuie refacuta terapia pentru a pastra aspectul tanar al mainilor.

Pentru aceleasi zone poate fi folosita si grasimea proprie. Rezultatele foarte bune apar dupa cel putin doua sedinte de injectare de grasime proprie. Aceasta se recolteaza de regula de la nivelul ombilicului, se prelucreaza si se injecteaza in acelasi moment operator. Aproximativ 50% din grasimea injectata se va resorbi in cateva luni, de aceea este nevoie de o a doua sedinta de injectare la aproximativ 6 luni interval.

Tonusul pielii mainilor poate fi pastrat prin aplicarea laser terapiei, a peelingului chimic. Totodata aceste terapii sunt folosite cu succes in tratamentele estetice pentru eliminarea petelor hiperpigmentare.

Pentru mai multe informatii privind tratamentele estetice pentru maini cu aspect tanar si sanatos ma puteti contacta pe forumul Care Zone, prin formularul de contact de pe adinaalberts.ro/carezone sau la telefon 0744.338.757

Suna Acum
Directie