Prevenirea ridarii tenului
Prevenirea ridarii tenului
29 martie 2018
Daca vrei sa slabesti mai usor renunta la CEAPA!
5 aprilie 2018

Vreti sa slabiti – renuntati la usturoi!

Usturoiul si curele de slabire

Vreti sa slabiti – renuntati la usturoi!

Si consumati zilnic ghimbir!

Usturoiul- panaceu universal! Oare sa fie chiar asa?!

Usturoiul fluidizeaza sangele crescand riscul de sangerari, deci persoanele care iau anticoagulante nu ar trebui sa consume usturoi. De asemenea, daca va pregatiti sa faceti o interventie chirurgicala nu consumati usturoi cu o saptamana inainte de interventie. Nici femeile insarcinate nu ar trebui sa consume usturoi, din aceleasi motive. Unele mamele care au consumat usturoi in timp ce alaptau au observat ca bebelusii lor au refuzat sanul din cauza mirosului pe care usturoiul il imprima laptelui matern.

Usturoiul scade tensiunea arteriala, astfel ca persoanele care sunt hipotensive nu ar trebui sa consume usturoi.

Usturoiul irita tractul digestiv, cresc secretiile gastrice, pot aparea dureri de stomac, arsuri, balonare, diaree sau constipatie.

Usturoiul blocheaza secretia si excretia biliara. Daca suferiti de dischinezie biliara, sau asa zisa “ bila lenesa” nu mancati usturoi. Daca totusi o veti face, veti simti “un bolovan” in regiunea stomacului, ca un blocaj care va dura cateva ore, insotit de senzatia de greata, pirozis, arsuri, balonare.

Usturoiul poate contracara partial efectul antionceptionalelor, a ciclosporinei si a altor medicamente carora le scade eficacitatea.
Usturoiul are un miros extrem de puternic, neplacut, care se imprima tuturor tesuturilor din organism, si persista chiar si 48 de ore de la ingestie. Pana si firul de par miroase a usturoi datorita sebumului care se prelinge de-a lungul acestuia.

Va propun sa eliminati definitiv usturoiul din alimentatie si sa il inlocuiti cu ghimbirul.

Ghimbirul miroase placut. El este antiinflamator, antidureros, protejeaza mucoasa digestiva, este  antiemetic, anticancerigen, combate obezitatea, previne si trateaza diabetul, este antimicrobian si antifungic, scade tensiunea arteriala, fluidizeaza sangele si previne trombozele.

Adica are toate beneficiile usturoiului si aproape niciunul dintre inconvenientele acestuia.

 

Suna Acum
Directie