Adevarul despre marirea sanilor: corectia interventiilor de lifting mamar

Cum puteti scapa de grasimea din zona gatului
13 iulie 2017
Adina Alberts si-a asigurat mainile pentru 1.000.000 de euro!
13 iulie 2017

Adevarul despre marirea sanilor: corectia interventiilor de lifting mamar

Ce puteti face in cazul in care ati ajuns in ipostaza de a nu fi multumita de rezultatele operatiei estetice deĀ lifting mamar? Daca in urma interventiei, din lipsa de comunicare pacient-doctor sau din oricare alt motiv, rezultatele nu sunt cele dorite, puteti apela la un specialist pentru a corecta prima operatie.

La 6 luni dupa interventia de care nu sunteti multumita se poate face o noua operatie, de orice gen ar fi ea. Foarte important inaintea oricarei interventii este sa comunicati clar si intens cu medicul. De exemplu, in cazul unei interventii de lifting mamar, sanii trebuiesc masurati inainte. Volumul acestora se poate masura simplu, una dintre variantele de masurat utilizand principiul volumul dislocuit, in urmatorul mod: se utilizeaza un vas cu deschidere mare, cum ar fi o tava de cuptor, in care se pune o oala inalta de 3-5 litrii, plina complet cu apa. Se introduc sanii, pe rand, in oala inalta, masurand, de fiecare data, apa care a curs in tava, acel volum fiind egal cu volumul sanului pe care l-am introdus in oala inalta.

Varianta de transfer de grasime la nivelul sanilor nu este suficient studiata, motiv pentru care nu este cazul inca sa apelati la aceasta metoda. Evident ca aceasta tehnica se poate aplica numai daca exista grasime in exces in alte zone, care sa poate fi recoltata si utilizata in acest scop.

Suna Acum
Directie