DESCOPERIRE COLOSALA!!!

Adina Alberts, chirurg estetician: “La noi, se doreste mai mult infrumusetare decat intinerire”
30 iulie 2017
Cum putem contracara efectele nocive ale poluarii atmosferice?
6 februarie 2018

DESCOPERIRE COLOSALA!!!

Chirurgie plastica, reparatorie CareZone

Chirurgie plastica, reparatorie CareZone

Sunt ani buni de cand lumea stiintifica a observat beneficiile imense pe care le are hranirea bebelusilor cu lapte matern. Dar doar de putin timp a aparut stirea conform careia in laptele matern exista o substanta care omoara celulele canceroase, atacandu-le in cel putin 3 moduri diferite, lasand in jur celulele sanatoase neatinse. Aceasta substanta, si anume alfa-lactalbumin, se activeaza si se transforma intr-un agent anticancerigen atunci cand este ingerata.  Rezultate bune s-au obtinut pana acum in cancere de vezica urinara si sperantele se indreapta si asupra cancerelor cu localizarea genitala sau intestinala.

Aceasta descoperire s-a facut accidental, in conditiile in care niste cercetatori suedezi cautau noi tipuri de antibiotice.

In SUA exista Banci de Lapte Matern, unde laptele este atent recoltat de la femei care il secreta in exces, femei care sunt “cu analizele la zi”. Acest lapte este apoi pasteurizat, imbuteliat si stocat. Se poate achizitiona contra cost, si, in acest fel, orice bebelus care nu este alaptat de propria-i mama din diverse motive, poate totusi avea o portie zilnica din acest aliment miraculos. Iar adultii si-l pot administra in scop preventiv.

Asadar, dragi mamici, stimate femei, nu precupetiti niciun efort pentru a va hrani bebelusul cu laptele dvs. Uneori declansarea lactatiei nu este chiar facila. Nici pentru mine nu a fost. M-am chinuit 3 saptamani si eram pe punctul de ceda atunci cand am intalnit-o pe Alina Papadopol, doctorita care m-a motivat suplimentar si careia ii multumesc si pe aceasta cale, pentru ca pana la urma am reusit.

Trebuie sa stiti ca nu exista femeie care sa nu poata alapta. Exista doar femei care nu vor sa alapteze.

In afara faptului ca laptele matern, bogat in IgA, protejeaza bebelusul de infectii prin mecanisme necunoscute pana in prezent, se pare ca laptele matern va proteja si pe viitorul adolescent si matur  de boli de inima, de hipercolesterolemie, diabet, intolerante alimentare, alergii, cancer.

Prin urmare, de felul in care ganditi dvs debutul lor in viata, de felul in care ii alimentati si cu ce ii alimentati, depinde viitorul bebelusilor dvs.

Sunteti o femeie activa care doriti sa va recapatati rapid independenta cotidiana, apelati la aparatul care va ajuta sa colectati laptele matern. Stocati-l in recipiente in frigider si lasati-l astfel la dispozitia copilului dvs cat timp sunteti plecata.

Ati apelat la un chirurg estetician si aveti implanturi mamare, nu-i nici-o problema!

Puteti alapta fara grija!

Va este teama ca sanii dvs sa nu se lase dupa ce ati investit o suma importanta in augmentarea lor chirurgicala?

Sanii nu se lasa daca aveti grija sa-i goliti mereu astfel ca ei sa nu fie prea plini niciodata.

Medic Chirurgie Plastica Adina Alberts

Suna Acum
Directie