Cauzeaza liposuctia celulita?

Cele mai inedite interventii de chirurgie estetica
13 iulie 2017
Cum puteti scapa de grasimea din zona gatului
13 iulie 2017

Cauzeaza liposuctia celulita?

Din pacate raspunsul la aceasta intrebare este “da”. Si cand spun din pacate ma refer la faptul ca lipoaspiratia executata superficial, intr-o maniera necontrolata, poate lasa sechele definitive care au acelasi aspect cu cel al celulitei.

Lipoaspiratia in mainile unui chirurg priceput nu va duce niciodata la celulita. Dar nu doar chirurgul este responsabil de o asemenea eventualitate nedorita. Pacienta trebuie sa stie si sa respecte cu strictete indicatia de a nu se ingrasa nici macar 100 de grame in perioada de 6 luni postoperator, perioada in care se produce cicatrizarea la locul interventiei. Daca aceasta indicatie nu este respectata si pacienta se ingrasa in acele 6 luni de importanta vitala, atunci rezultatul va fi dezastruos, cu denivelari si aspect similar cu cel al celulitei.

Accentuez foarte tare acest aspect pentru ca daca perioada de vindecare de 6 luni nu a fost respectata si a aparut celulita dupa lipoaspiratie, din nefericire nu se va mai putea face absolute nimic pentru a remedia situatia, prin nicio tehnica, fie ea nechirurgicala sau chirurgicala.

Pentru mai multe informatii, contactati-ma la clinica Care Zone!

Suna Acum
Directie