Cele mai inedite interventii de chirurgie estetica

De ce implantul mamar cu lifting este cea mai imprevizibila operatie estetica la nivelul sanilor
13 iulie 2017
Cauzeaza liposuctia celulita?
13 iulie 2017

Cele mai inedite interventii de chirurgie estetica

Cand vine vorba de operatii estetice, cunoasteti probabil interventiile la nivelul sanilor, buzelor sau abdomenului. Iata insa 6 operatii estetice inedite, pe care probabil ca nu stiati ca le puteti face.

1. Maxilarele ”puternice” sunt extrem de deranjante mai ales pentru femei. Acestea se pot subtia prin injectii de toxina botuluinica. Cateva puncte bine plasate de toxina rezolva aceasta problema pentru 4-6 luni. Interventie costa 120 de euro si trebuie repetata permanent.

2. Liftingul de fese fara cicatrice se face utilizand fire resorbabile de lifting, acelasi tip de fire care se utilizeaza si pentru liftingul facial sau de sprancene. Firele se insereaza cu anestezie locala iar vindecarea survine in cateva zile. Interventia costa 1600 de euro si efectele se mentin cam un an jumate. O alta varianta de interventie pentru fese presupune utilizarea acidul hialuronic pentru a le ascensiona si a le volumiza. Rezultatele sunt imediate, fara operatie, fara cicatrice si dureaza aproximativ 2 ani.

3. Implantul pentru punctul G este un implant siliconic de forma rotunda care se introduce in zona submucoasa din regiunea punctului G a peretelui vaginal. Vindecarea dureaza 4 saptamani, timp in care activitatea sexuala este prohibita. Implantul se fixeaza dupa vindecare, in pozitia optima si creste satisfactia in timpul actului sexual. Operatia costa 1500 de euro. Augmentarea punctului G se poate face si prin metoda de injectare de silicon in micropicaturi, interventie al carei cost total este de 1200 de euro.

4. Gropitele din barbie au o rezolvare facila. Se injecteaza toxina botulinica. Costul este de 150 de euro iar rezultatele se pastreaza pentru cateva luni. Apoi trebuie refacuta injectia.

5. Sunt persoane care atunci cand zambesc se dezvleste inestetic dantura superioara inclusiv gingia superioara, partial sau chiar total. Acest neajuns se poate corecta usor prin injectare de toxina botulinica. Costul este de 150 de euro iar rezultatele rezista 3-4 luni.

6. Modelarea gleznelor este o interventie de lipoaspiratie minutioasa, prin care este scoasa “controlat” grasimea de la nivelu gleznelor, astfel incat acestea sa devina cat mai suple. Aceasta tehnica se poate aplica cu conditia ca volumul gleznelor sa fie dat in mare parte de grasimea localizata la acest nivel si nu de formatiunile osteotendinoase subiacente.

Suna Acum
Directie